Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η MB Vision ΕΠΕ διαθέτει ειδικούς σε τομείς όπως οι τηλεπικοινωνίες, το εμπόριο, το λιανικό εμπόριο, την κατασκευή, η οποία συμβάλλει στο υψηλό επίπεδο ικανοτήτων και επαγγελματισμού για την ανάπτυξη και εφαρμογή των ιδεών σας.
 
Η MB Vision Ltd ιδρύθηκε ως μια εταιρεία που ειδικεύεται στη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος για τα προϊόντα παρακολούθησης, κάμερες ασφαλείας, DVR-και τροφοδοτικά, UPS και αξεσουάρ.
 
Η μεγάλη μας εμπειρία σε συστήματα κτιρίων με συνδεσιμότητα στο Internet για διαφορετικού μεγέθους οικισμούς, στο σχεδιασμό και στη κατασκευή ηλιακών πάρκων, online marketing και σε διάφορες κατευθύνσεις που εξελίχθηκαν με τα χρόνια για να βρουν πρακτική εφαρμογή στις υπηρεσίες προς τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
 
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://mbvision.com θα βρείτε όχι μόνον όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για συστήματα επιτήρησης, αλλά μπορείτε να επωφεληθείτε από την ευρεία γκάμα των προϊόντων, όπως κάμερες CCTV, DVR συσκευές, καθώς και όλα τα εξαρτήματα που απαιτούνται για την εγκατάσταση συστημάτων παρακολούθησης βίντεο.
 
Εμείς στη MB Vision ΕΠΕ προσφέρουμε:
 
Πάνω από 250 είδη - IR CCTV κάμερες, φωτογραφικές μηχανές θόλου, κάμερες ρυθμιζόμενης εστίασης, κάμερες ασφαλείας, κάμερες υψηλής ανάλυσης, IP κάμερες, κάμερες megapixel, συσκευές εγγραφής DVR και αξεσουάρ για το πλήρως εξοπλισμένο σύστημα επιτήρησης.
 
Παρακαλούμε περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας σήμερα, και δείτε μερικές από τις αποκλειστικές μάρκες που έχουμε σε προσφορά, συμπεριλαμβανομένου της Samsung, Dahua, Avigilion, Longse, Sony.
 
Υπηρεσία εξυπηρέτησης μέσω e-mail, Skype και ηλεκτρονική υποστήριξη. Σας βοηθάμε να κάνετε την καλύτερη δυνατή επιλογή για τις ανάγκες των εγκαταστάσεών σας.
 
Όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε αυστηρό έλεγχο, και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε κομμάτι του εξοπλισμού CCTV που αποστέλλεται δοκιμάζεται με τα υψηλότερα πρότυπα και έχει επιλεγεί λόγω των χαρακτηριστικών που μπορεί να προσφέρει στους πελάτες μας. Η τιμή είναι ένας μεγάλος παράγοντας για μας, και έχουμε πάντα ως στόχο να προσφέρουμε τις καλύτερες τιμές για τον  CCTV εξοπλισμό μας στην αγορά.
 
MB Vision Ltd.
Έδρα για την Ευρώπη